Sobotní sportování prvních tříd

Tisk PDF

V sobotu 13. října se sešli žáci prvních tříd spolu se svými rodiči a paní učitelkami v hale naší školy. Cílem tohoto setkání bylo nejen společné sportování, ale také možnost bližšího seznámení rodičů a paní učitelek, které se ve škole starají o jejich děti.
Pro děti bylo nachystáno patnáct stanovišť, kde si mohly vyzkoušet své dovednosti ve sportovních disciplínách (skákací míče, šlapadla, florbal, slalom, kuželky aj.), ale mohly procvičit i své hlavičky (skládání puzzle, čtení písmen, slabik i slov). Za splnění úkolu dostávaly razítko do účastnické karty. A protože všechny děti byly moc šikovné, brzy byla jejich karta zaplněná razítky, za které dostaly malou odměnu a všichni jsme se mohli přesunout ven, kde jsme si opekli špekáčky a dospěláci si mohli dát kávu.
Velké poděkování patří našim osmákům a deváťákům, kteří pomáhali na jednotlivých stanovištích a paní vychovatelce Bořecké, která vařila rodičům kávu.
Počasí nám přálo, všichni jsme si společně užili krásné zábavné dopoledne a na přání některých „sportuchtivých ʺrodičů plánujeme v příštím roce akci zopakovat.

Těší se na Vás

Mgr. Martina Berčáková
Mgr. Radka Janegová
Mgr. Martina Křiváková

Více fotek najdete na FB naší školy.

Sobotní sportování prvních tříd

Sobotní sportování prvních tříd