Drakiáda 2. tříd

Tisk PDF
      Žáci 2. tříd spolu se svými třídními učitelkami uspořádali v sobotu 18. října II. ročník „Drakiády“, letos spojený i s opékáním špekáčků. Na letošní sraz draků byly pozvané i děti z mateřských škol a děti z jiných ročníků.
Na kopci nás v sobotu dopoledne přivítalo opravdu nádherné slunečné počasí, ale taky, bohužel, absolutní bezvětří. A to je pro draky vždycky špatné. Po prvních nevydařených pokusech dostat aspoň ty malé dráčky na oblohu jsme se rozhodli, že se nejprve posilníme špekáčky, zazpíváme si a všichni jsme doufali, že „zvědavý“ vítr se na naše draky nakonec přece jen přiletí podívat. A dočkali jsme se! Nebyl to sice žádný uragán, spíše jen větřík, ale přesto se téměř všichni draci mohli na nás podívat z výšky. A že ti draci opravdu stáli za to, je vidět na našich fotkách. Všichni účastníci „Drakiády“ si odnesli pěkné diplomy na památku, sladkost a pěknou tužku s barevnou gumou ve tvaru zvířátka.
Chtěly bychom poděkovat rodičům i prarodičům, kteří věnovali toto sobotní dopoledne svým dětem a přišli na naši „Drakiádu“ a věříme, že to pro ně, stejně jako pro nás, bylo příjemně strávené dopoledne.
                                                                                                    Mgr. Radka Janegová
                                                                                                    Mgr. Ilona Valentová