Letošní „Klubíčko“ očima rodičů

Tisk PDF

„ Ať přemýšlím, jak  přemýšlím napadají mě samé pozitivní věci….“

Citace z dopisů rodičů:

…Beru to jako super způsob, který ulehčí dětičkám přestup z mateřských školek do základních škol. Za doprovodu rodičů si zvykají na učitele a kamarády. Výuka byla zábavná, ale přesto poučná. Navíc nás vším provedla hodná a milá paní učitelka. Moc se nám tam líbilo ……. (                 maminka Nikolky)

…. do školy se náš syn moc těšil. Bála jsem se, aby nebyl zklamaný, je to přece jen velká změna. Už při dnu otevřených dveří byl moc nadšený. Jsem ráda, že jsem zvolila 710. Dílničky byly bezvadný. Těšili jsme se na ně. Úkoly si syn dělal poctivě a bavilo ho to. Ještě jednou jsem ráda za volbu školy 710. Zastávám názor, že když si dítě zamiluje první třídu a paní učitelku, pak se bude rádo učit a pozitivní vztah k učení je velké plus do budoucna. Děkuji, ………                                        (maminka Patrička)

… Klubíčko je vynikající program pro předškoláky. Po zkušenosti s prvním dítětem, kdy jsme chodili pravidelně na dílničky, se dcera velice těšila na školu, ničeho se nebála, vše ji bylo blízké. Syn, budoucí školák, se na každé Klubíčko velmi těší a jak ho pozoruji , bere to opravdu vážně. Paní učitelka vede každou hodinu skvěle, spolupráce dítě a paní učitelka je výborná …                 (maminka  Lukáška)

… letos jsem se synem navštívil všechny lekce Klubíčka. Tom se seznámil s ostatními předškoláky, s možným průběhem vyučování. Vše probíhalo hravou formou a zdá se, že ani rodiče se nenudili. Děkuji všem, kteří se na této práci podíleli….                                                          (tatínek Tomáška)

… s činností předškolního Klubíčka jsem jako rodič velice spokojena a můj syn Filip také. Na každou lekci se vždy těší. Chtěla bych, aby vedení školy 710 a učitelé nadále pokračovali ve své skvělé práci. Děkuji Zš 710 za jejich práci….                                                                                    (maminka Filípka)

… líbilo se mi, jak byly všechny děti zapojeny i s rodiči. Dobrý nápad byl, že každé Klubíčko mělo své téma a mohli jsme se těšit, co si paní učitelka pro nového připraví …                (maminka Lucinky)

… každému z dětí byla dána možnost projevit se v kolektivu. Zároveň, pokud bylo třeba, pracovala paní učitelka s dětmi individuálně. Tento přístup k dětem se mi velmi líbil …      (maminka Tomáška)

… paní učitelka byla vždy velmi milá a příjemná. Dokázala ve třídě navodit tu správnou atmosféru. Dokázala si děti získat a také zaujmout vždy něčím novým, hlavně zábavnou formou…    (maminka Martínka)

… líbilo se mi, že každé Klubíčko bylo zaměřeno na jinou aktivitu. Děti povídaly a hrály pohádky, počítaly, malovaly, cvičily, učily se držet tužku, sedět v lavici, pracovaly na interaktivní tabuli. Myslím, že i díky paní učitelce, která skupinu vedla, se už teď naše dcera těší, co ji od 1. září ve škole čeká….                                              (maminka Leničky)

Děkujeme všem rodičům za hodnocení práce našich pedagogů.

Celé znění jednoho z dopisů bude zveřejněno v dalším vydání Bučovických novin.

Mgr. Marie Kotrbová